Vyhlášení sportovních osobností a sportovců deníkem Zrcadlo

13.12.2010 11:21

Již popáté ocenila redakce Zrcadla Blanenska Boskovicka nejlepší sportovce, kolektivy a trenérské osobnosti okresu Blansko za uplynulý rok. Jako sportovní hvězdu roku vyhodnotili čtenáři bikerku Moravce Benešov Nikolu Hlubinkovou. V desítce vyhodnocených sportovců se kromě ní objevili dále bez určení pořadí její kolegové z oddílu Radim Kovář a Markéta Parolková, plavci Silvie Rybářová a Dominik Špaček, cyklista Martin Mareš, střelec Robin Daněk, atletka Jana Sotáková, hráči kolové Radim Hasoň a Jiří Hrdlička a biketrialista Václav Kolář.
Trenérským osobnostmi roku 2010 se stali Jiří Ošlejšek (atletika), Dagmar Kuncová (plavání) a Martin Bezdíček (cyklistika). Mezi kolektivy byly vyhodnoceny kuželkářky TJ ČKD Blansko, hokejisté SK Minerva Boskovice a tým malé kopané AC Kozárov. K osmi sportovním postavám historie našeho regionu přibyli v pomyslné Síni slávy tentokrát dvě trenérské a funkcionářské osobnosti – Jaromír Novák z Blanska a Pavel Loskot ze Svitávky.
Pěkný ceremoniál se uskutečnil v Lidovém domě v Lysicích. Mezi jeho hosty nechyběli jeho letošní patron Michal Babák, poslanec Parlamentu ČR a dále mimo jiné senátor Jozef Regec či místostarosta Blanska Jiří Crha.  

© 2008 Plavecký oddíl asociace sportovních klubů Blansko

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode